Politika privatnosti i kolačići

Sajt WEBnSTUDY.com koristi tehnologiju kolačića (cookies) - tekstualnih fajlova sa podacima koji se snimaju u vašem web čitaču. Ovi podaci nam pomažu da poboljšamo korisničko iskustvo naših posetilaca. U njima se beleže vaša podešavanja - na primer, da li želite da spisak tekstova u meniju bude potpuno otvoren i da li ste izabrali tamni režim za prikaz stranica. Na osnovu kolačića, možemo da prepoznamo da li je neki korisnik ranije posetio naš sajt ili ga posećuje prvi put.

Takođe, kolačići se koriste da obezbede anonimne podatke za praćenje trećim licima kao što je Google Analytics. Zahvaljujući tim podacima možemo da vršimo analizu posećenosti i saznamo koje teme vas najviše zanimaju, a samim tim i šta treba da unapredimo u budućnosti.

Međutim, možda ćete želeti da isključite kolačiće za ovaj ili druge sajtove. Najefikasniji način za to je kroz podešavanja vašeg web čitača. Savetujemo da pronađete uputstvo kako da to uradite za vaš konkretan web čitač ili da prosto koristite Private/Incognito režim.

WEBnSTUDY.com ne skladišti i ne obrađuje lične podatke svojih posetilaca. Vaša privatnost nije ugrožena ni na koji način.

Svi elementi sajta Web'n'Study, osim onih za koje je navedeno da su u javnom vlasništvu, vlasništvo su autora i ne smeju se koristiti, u celosti ili delimično bez pismenog odobrenja autora. To uključuje tekstove, slike, ilustracije, animacije, prateći grafički materijal i programski kod.
Ovaj sajt koristi tehnologiju kolačića (cookies). Detaljnije o tome možete pročitati u tekstu o našoj politici privatnosti.